A férfiak számára könnyebb a fogyás

0
1713

Miért tűnik úgy, hogy a férfiak könnyebben fogynak? Lehet, hogy csak a fejünkben van. Miért fogynak a férfiak könnyebben, mint a nők? Lehet, hogy a nők és a férfiak másképp gondolkodnak az ételről. Egy friss felmérés szerint, a nők jobban ragaszkodnak az ételhez, mint a férfiak. “Míg a nők 25 százaléka félóránként gondol az ételre, csak 10 százalék gondol a szexre, hogy gyakran” – állítja Newser.com” ha férfiakról van szó, 5 százalék percenként a szexre gondol, 36 százalékuk pedig 30 percenként elkalandozik.”Tanuld meg, hogy egy anya hogyan fogyott több mint 150 kilót azzal, hogy csak négy ételt vágott ki. A nők is hajlamosak érzelmileg az étel, míg a férfiak nem.

A könyv Conquering Heart Attack & Stroke utal egy agy-scan tanulmány, amelyben “kutatók villant csábító ételek előtt férfiak és nők, akik nem evett egy napig, majd azt mondta nekik, hogy küzdjenek az éhség. A férfiak agya azt mutatta, sokkal kevésbé tevékenység területeken érzelmi rendelet, memória, illetve a motiváció, mint a nők – mint ha az emberek könnyebben ‘kikapcsolva’, a sóvárgást, kedvenc ételek, amely tartalmazza a sült csirke, lasagne, fagyi, pizza.”Amit ez jelent: óvakodj az érzelmi evéstől. Van néhány tanácsot, hogy segítsen: “ha megpróbál fogyni, és csak volt egy nehéz nap az irodában,ne sétáljon haza egy pékség.”Itt van néhány tipp, hogy megakadályozzák az érzelmi evés.

Alacsony kalóriatartalmú étrend,

Két hónap alacsony kalóriatartalmú étrend után a férfiak átlagosan 26 fontot vesztettek, míg a nők csak 22-t, a cukorbetegség, elhízás és anyagcsere folyóiratban publikált tanulmány szerint. A kutatók 2200 túlsúlyos, cukorbeteg előtt álló felnőttet találtak Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Nyolc héten át a résztvevők napi 800 kalóriás tervet dolgoztak ki, amely levesekből, turmixokból, meleg gabonafélékből és zöldségekből állt.

Nem csak a férfiak voltak a legnagyobb lúzerek-ők is egészségesebbek lettek, mint a nők. A vizsgálat végére a férfi résztvevőknek alacsonyabb volt a szívfrekvenciája, kisebb volt a testzsír és alacsonyabb volt a diabetes kockázata, mint a női társaiknak. Mindeközben a nők több negatív hatást tapasztaltak az étrendből, nagyobb mértékben csökkentve a” jó ” HDL koleszterinszintet (ami segíti a szív egészségét) és a csont ásványianyag-sűrűséget (ami csontgyengeséghez vezet). Az egyetlen győzelmük a fiúk ellen az volt, hogy több centit veszítettek a csípőjükből.

Igazságtalan? Természetesen. De nem meglepő, hogy a szakértők. Gyakran látom, hogy a nők lassabban fogynak, mint a férfiak,” Rania Batayneh, táplálkozási szakértő és szerző “az egy diéta,” mondja a Post. “Néha, még ha az embernek nem is áll szándékában fogyni, akkor is leadja a kilókat. Batayneh jóváírja a súlykülönbséget a férfiak természetes izom-sűrű test összetétele, “ami egy kalóriaégő.”Ő is rámutat, hogy a férfiak hajlamosak, hogy több zsigeri, vagy has, zsír. A has zsírjának elvesztése felgyorsítja az anyagcserét, lehetővé téve, hogy a szervezet gyorsabban égesse el a kalóriákat.

Az egészséges táplálkozás volt a kedvenc fogyásmódja a férfiak 28% -ának

Ezzel szemben “a nőknek több bőr alatti zsírjuk van-gyakran a combjuk, a fenekük és a csípőjük körül mondja. És ellentétben a elvesztésével, a bőr alatti zsír lehullása nem “gerjeszti” az anyagcserét. A legjobb tanácsa a frusztrált nőknek? Ne feledje, hogy ez nem egy verseny, és “légy boldog az összeg, amit elvesztettél mondja Batayneh. Más szóval, minden vesztes nyertes. Valójában a hímek jobbak a fogyókúrában, gyorsabban fogynak, és könnyebb távol tartani őket.

A felmérés 1850 felnőtt is azt mutatta, hogy a férfiak úgy tűnik, hogy több akaraterő, mint a nők, amikor a harc a csata a dudor. Meglepő százaléka a férfiak is ment olyan messzire, hogy kinyilvánítsa, hogy a fogyókúra “könnyű”. A nők hajlamosak reálisabb súlycsökkentő célokat beállítani, de elismerik, hogy gyakran hiányzik az akaraterő, hogy ragaszkodjanak a tervezett étrend ütemezése. A kutatók megkérdezték a válaszadókat az étrendjük gyakoriságáról és hosszáról, a kiválasztott fogyás módszeréről és a végeredményről.

Az eredmények azt mutatták, hogy a férfiak mind hosszú, mind rövid idő alatt jobban fogynak. És az is kiderült, hogy ha a férfiak elkezdenek visszavenni pár kilót, miután elérték a célsúlyukat, akkor sokkal lassabban teszik. A testmozgás egészséges étrenddel való kombinálása volt a kedvenc súlycsökkentő módszer a férfiak 28%-a számára, míg a második legnépszerűbb választás, a walking more, 23% – kal kedvezett. A zsír kivágása a harmadik volt, öt férfiból egy kiválasztva.

Mind a férfiak, mind a nők vonakodtak

Másrészt, több nő, mint férfi, 15 százalék, eszik az öt egy nap, csak kilenc százaléka a férfiak ezt.Mind a férfiak, mind a nők vonakodtak lemondani az alkoholról, hogy lefogyjanak, mindössze 13% – uk úgy döntött, hogy megszárad. A Marks and Spencer szóvivője, aki a kutatást végezte, így nyilatkozott: “történelmileg a nők voltak a leghangosabbak a fogyási ajánlatukban. Azonban az elmúlt években láttuk, hogy a változás a fogyasztói szokások, több férfi kifejezi a vágy, hogy eltolja a font, és tartsa őket távol, az egészségesebb táplálkozás. A tanulmány azt is megvizsgálta, hogy a különböző nemek hogyan értékelik a testsúlycsökkenést.

A nők gyakran bíró, hogy milyen jól csinálnak elérte a ruhák, amelyek korábban küzdött, hogy. A férfiak hajlamosak a Fürdőszobai mérlegek használatára. De háromból egy ember inkább a sikert méri a szíjak meghúzásával.

De a biológiának még mindig köze van hozzá. Mindennek a tetejébe, a férfiak általában gyorsabban metabolizálódnak. Szerint a Weight Watchers, ” kutatások azt találták, hogy átlagosan az anyagcsere egy férfi 5-10 százalékkal magasabb, mint egy nő azonos súlyú és magasságú.”Ez azért van, mert a test általában több sovány test tömeg (izom), mint a nők, ami miatt éget kalóriát gyorsabban. Itt van 11 mítosz anyagcseréről, akkor feltétlenül figyelmen kívül kell hagynia. Plusz, tanulni a 10 közös ételek, hogy dobja az anyagcsere ki a whack. Hölgyeim, nem képzelődnek, a férfiak tényleg gyorsabban fogynak.