A pincészet a Balatonfüred-Csopaki borvidéken belül,

0
969

Tekintettel arra, hogy a nő a szőlő,

Hosszú távú munka, a virágárus. A hibákat a fejlesztés egy pincészet nehéz javítása, a későbbi években, döntő hatással a pénzügyi teljesítménye növekszik – figyelmeztetések Római Versenytárs, a lengyel Intézet, kúszó növény, a Bor Krakkóban. A pincészet indult meg a helyét használata nem megfelelő fajták, valamint a rossz minőségű növények a jövőben csak a munka wykarczowania. A hacienda várható, pár év múlva, tehát annak minden elemét gondosan ki kell gondolnod, valamint létre.

Tekintettel arra, hogy a nő a szőlő,

A többség a legjobb a lengyel területek alatt szőlőültetvények létezik, hogy a Dél-Nyugati részén egy összekötő vonal Gorzow Wielkopolski Lublin chełm Jellegzetes attribútuma a lengyel éghajlat a csodálatos változatosságot, ezért bizonyos jelentősége van a kijelölés a legtöbb kedvező mikroklíma. A legjobb hajlik a kiállítás Dél -, Nyugat -, dél -, illetve minimális mértékben Dél-Kelet-Ázsia. A föld egy szőlőültetvény kellene építeni a környező táj, ingyenes mosogató hűvös van izmos levegő tömegek. A lejtőn, egy nagy ellentmondás, hogy a Nyugat, a környezeti megvilágítás, valamint több nedves. Régió, hátradőlve, a további Keleti a környezet élesebb, sokkal inkább száraz, általában a bántalmazott, illetve wysuszające hideg szél az Észak-Keletre.

Fedezze przeciwwiatrowe Keresse meg a szőlőskert, a völgy padló teszi bizonyos, gyors ellátása hűvös levegő, például, egész késő tavaszi fagyok. A gyakorlatban ez az érték is kilkumetrowa a különbség szinten. Az alábbiakban az alsó határ a szőlő nem lehet nem akadály, hogy a kiáramló hideg levegő, például, a fák, a bokrok, a falak, szerkezetek, terepen. A legjobb, ha fedezze przeciwwiatrowe találhatók a három oldalán a farmon. A sapka tetején kell a magas, valamint a szűk, mivel csökkenti a káros eredményei hűvös, teljesen száraz szél, az Északi, észak-keleti. Megáll javítása lépcsőzetes a domboldalon najzimniejszą, przygruntową réteg levegő, indít, hogy egy réteg forróbb – egy jelenség növeli a hőmérséklet szinten a porlasztó Vinnitsa.

Oldalsó fedelet, Keleti,

Valamint Nyugati kell teljesíteni, oly módon kapcsolatban nem zacieniały cserjék, reggel is, este is. A távolság a fedelet a legközelebbi sorban a bokrok között, majd nem sokkal kevesebb, mint 1,5-szer, hogy a magasság, a fedelet. Nyugat-helyzet védi a pincészetek a tornádók, hogy a nagy szél a nyári szezonban. A merevség, a kerítés adni legalább 2-es vagy 3 csík fák is sövények.

Oldalsó fedelet, Keleti,

A hátlap visszahelyezésekor, a Kelet-nem feledkezhetünk meg a mindenféle tűlevelű fák, sövények, mivel kell zárni, s szintén a téli hónapokban, biztosítva a szőlőben előtt, hogy a hideg szél. Funkciók biztonsági przeciwwiatrowych is végezhet hatékony a különböző létező a helyét tételek, mint a struktúrák, valamint privies, üvegházban, fóliasátorban, falfelületek, yard wysokopienne, erdők, felszínre. A láthatóság egy hatalmas test a víz által befolyásolt pályázati hogy a környezet, a szomszédos területek . Az optimális lehetőség van a terület, a tározó lábánál a lejtőn, amelyen a pincészet. Korán reggel, mint ahogy este a többség a nap sugarait tükröződik a víz felszínén, valamint doświetla a vidéket, így előfordulhat, hogy a fény, de hő volt.

Mert ez a hőmérséklet szinten a levegő veszi körül a tároló tartály a kora reggeli nagyobb, gyorsabban bővül, valamint az éjszaka lassan esik.  A napfény sugarai hő a víz lassabban, de sokkal mélyebb, mint a talaj. Fokozatosan stygnąca a víz a tartályba, így a meleg fokozza a hőmérséklet, a levegő, az esti órákban. A helyszín a hatalmas tó, van egy kiegyenlítődési hőmérséklet szinten egész évben. A víz kétszer a meleget képessége, a föld, DC, felmelegszik, nyáron a fantasztikus mélyén, télen pedig, mely melegséggel, lágyítja a hatása alacsony hőmérsékleten.