A számítás a szükséges mennyiségű,

0
834
5 tonnaha A technika,

A legjobb föld

A legjobb föld,A szőlőhegyen található a lejtő, ott a porban rossz a tápanyagok, valamint általában figyelmen kívül kell hagyni. A telek, amelyen a tervezett termesztése szőlőt kell alaposan felkészült, ezért töltenek a képzés, évente legalább egyszer. Az előkészítő munka középpontjában elszámolási, valamint a takarítást, a föld, a gyomok eszközök, valamint użyźnienie is lazítás a talaj. A szőlő nem olyan, mint a szintén nedves üzenetet, ezért ez a hely a mocsaras, pre-zdrenować. A legjobb a szőlő állni a teljesen száraz, a környező régió, amely nem halmozódik fel a légköri víz. Ha a talaj kéri, meszezés, be kell fejeznem az ősszel, a megelőző év előkészítése.

Műtrágya kalcium-csatorna kell töltőállomások kémiai-mezőgazdasági kutató laboratórium kínál talajmintákat valamint a műtrágya kalcium-csatorna, amely minden bizonnyal igénybe. Szerint az megjegyezni, hogy a pH-t, a piszok, az a része, CaO, a növény étel wapniowym számítani a lime adag egyes helyét a pályán. A legtöbb szőlő fajták, tanácsolta a növekvő Lengyelországban hívások egy reakció a Műtrágya pont Szemben a trágya akkor lehet alkalmazni, wapnowany kerti komposzt mennyisége 10-15 kg/m2.

Egy nagyszerű módja annak, költség-hatékony használata a trágya zaprawianie lyukak, amikor a nő a sövények. A fiatal korban az eredete, ezért nem érik el is sokkal, de így is egy kis adag trágya a piros 2-3 kg, elegendő teljesen növekedés Bush. A hiányzó természetes műtrágyák kell alkalmazni növényi élelmiszerek. Funkciók legjobb kezdeni, töltse le, majd telepítse a földet minták jelzi, hogy a sűrűség a makró. Adok egy példát, értékelése, jelentések a döntést a fő komponensek, pl. kálium, foszfor, magnézium kifejezve, mg/100 g száraz tömeg a talaj.

Azt is javasolja, hogy az anyag

Azt is javasolja, hogy az anyag,Alkatrész spławialnych termékeny, vastagsága teljesen száraz tömege szennyeződés (kg/m3). Felismerve ezeket a funkciókat a talaj, lehet megállapítani, pontosan mi adagolás minden műtrágya kell alkalmazni előtt állítsa be a pincészet. A táblázat megmutatja az optimális webes tartalom a fő macroelements, attól függően, hogy a szennyeződés kedves, valamint az anyagi része spławialnych. Ültetés után, műtrágyák kell mély gereblyézés a pogłębiaczem, hogy műtrágyák is átjárja egyenesen a mélyebb rétegek a talaj. Alkalmazás pogłębiacza lehetővé teszi, hogy tönkreteszi az úgynevezett egységes płużnej, hogy podornej tömörített réteg földet!.

Ha a végrehajtás a mély szántás minden bizonnyal lehetetlen, például eredményeként a sekély embedment réteg, sziklás, kell legyen fenntartva a gyerekszobában csemeték rövid 20-25 cm. Akkor szükséges, hogy a gróf egy növelte a kockázatot, przemarznięcia gyökerei a cserjék, a hideg is snowless télen is kevesebb keménység, a bokrok, a száraz varázslat. A késő tavaszi vagy a nyári szezonban, akkor is koca növények przyoranie. Növényi táplálék környezetbarát gátolja a fejlődését gyomok, növeli a földet keret, valamint lehet, továbbá hozzájárul a jelentős mennyiségű nitrogén, valamint a szerves száraz tömeg kb.

5 tonna/ha A technika

5 tonnaha A technika,használja a keverék zöldség csillagfürt, paluska, bükköny, bab, vagy a hüvelyesek a keveréket különböző más fajok mustár, zab, repce, napraforgó, facelia, kukorica A jó eredmények egyre növekvő keverékek a csillagfürt a wyką jarą 120 kg Lupin mag + 60 kg bükköny / 1 ha. Az izmos talaj, használja wąskolistny Csillagfürt kék, valamint a fény sárga csillagfürt. Lupin, különösen wąskolistny, mély gyökerei, valamint bükköny sikeresen csökkenti a fejlesztés, a gyomok. Vörös bort a lengyel posta hűvös van, ez csak egy volt a legnagyobb meglepetés, valamint az Egyezmény a Fényes Borászok 2 évvel ezelőtt. Degustowano 32 fehér borok az ország.

Dia Körhinta 2005-alatt Suwałki volt azonnal lenyűgözött a hihetetlenül sötét színű, a telítettség, a pigmentek – elismerte, Wojciech Bońkowski, kóstoló Boltban, Egy pohár bor. – Ajka egy nagyon jól meghatározott, szilárd, extrém, okosan, csavart a tölgyfa chips, véres, mint a fiatal dolcetto, nincsen több erős az íze. Hogy mit jelent ez a szádban, jól definiált Nehéz lefordítani, ő válaszolt, a Készítő Jurij Semashko. Ez egy költői, nieprzetłumaczalny, minden érthető nyelv, Dionüszosz. A föld morenowa, Elah. Podlaski bort készítő jégverés közelében Olecko. Mint gyakornok, a régészet, a Főiskola Maria Curie-sklodowska Lublin külföldön az ásatások.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here