Az online edzések révén otthon mozoghat.

0
1333

Izhar, tulajdonosa a színpad globális fitness and performing arts studio Pomona, gondolkodott az üzleti, valamint a folyamatban lévő COVID-19 társadalmi discovery intézkedések. Általában, akkor megy ki, hogy megszabaduljon az energia megy ki a nyilvánosság,” mondja telefonon. “Menj az edzőterembe. Menj a bárba. Menj, lógj a barátaiddal. De azok a másolási mechanizmusok eltűntek. Ahelyett, hogy elhagyta volna a házat, Izhar feltett egy 1980-as Jane Fonda edzés videót. Csak nevettem és azt mondtam, Rendben, Jane Fonda, csak te és én. Meg fogjuk csinálni,” Izhar mondja. “Az edzés teljesen kikészített, de megszabadított a dühtől, a negatív, hullámzó érzelmektől, amikbe kapaszkodtam, és lehetővé tette, hogy beinduljanak az endorfinok, ami tényleg segített.

Hozzáteszi, ” azt hiszem, ez egy hatalmas ok, hogy ragaszkodjon a fitness program, hogy magad egy kis nyugalmat ebben az időben, ami nagyon stresszes mindenki számára. Amikor biztonságosabb otthon intézkedéseket vezetett bezárása gyülekező helyek a határozatlan jövőben, fitness-stúdió, valamint GMs kezdett hozza az edzéseket, hogy otthonukban. Független központok jóga studios tánciskolák harcművészeti dojos már kínál online tagságok osztályok élő közvetített alkalmazások, mint a Zoom.

Fitness láncok az otthonra összpontosítanak

Néhány fitness láncok összpontosít az otthoni edzés is. A Planet Fitness elindította a” United We Move ” kampányt a Facebook Live-on és a YouTube-on keresztül közvetített edzésekkel. Equinox streaming osztályok Instagram; Gold ‘ s Gym van egy “erősebb bárhol” kezdeményezés, amely magában foglalja a on-demand edzés videók. Mindez megváltoztatja, hogy az emberek hogyan gyakorolhatnak otthon, és ezek a változások folytatódhatnak az összegyűjtési korlátozások feloldása után. A színpadon Global, ahol az osztályok tartalmaz mindent a hastánc pole munka, Izhar kezdett gondolkodni, hogyan ő és munkatársai továbbra is tanítani egy virtuális környezetben.

“Kezdetben ez volt a kihívás, különösen a mi cirkuszunk, valamint a pole fitness osztályok, mert ezek mind berendezések-alapú,” magyarázza. Az erısségi képzésre, rugalmasságra és olyan tevékenységekre összpontosítottak, amelyek magukban foglalhatják a hallgatói háztartások más tagjait is. Már felhasználtak egy zenekari nevű alkalmazást, hogy kapcsolatban tartsák a diákokat, és ez segített nekik áttérni egy virtuális stúdióba.

Figyelmességet hoz a jelen pillanatba” – mondja. “Észreveszed az izmaidat, a leheletedet, figyelsz és lassulsz, és a testre koncentrálsz Függetlenül attól, hogy használ egy videót, vagy csatlakozik egy virtuális osztály, ha otthon valaki más nélkül ugyanabban a szobában, hogy irányítsa, vannak bizonyos dolgok, hogy tartsa szem előtt. Mindenkinek meg kell tanulnia, hogyan kell önmagát felügyelni, és önfegyelmet gyakorolni”-mondja Izhar. “Amikor egy osztályban, a tanár jön át, akkor meg tudják javítani a forma.

A stúdióból otthonba való költözés adaptációt jelent

A diákok számára is, a stúdióból otthonba költözés alkalmazkodást jelent. Ez magában foglalhatja az improvizálást, amikor kellékekre van szükség. Lehet, hogy egy jó dolog, hogy egy szék vagy asztal a közelben, mert vannak olyan gyakorlatok, ahol használni azokat, mint egy kellékmondja Izhar. Ahelyett, hogy barre-t használnék, egy széket használok” – mondja Francesca Stern, aki társtulajdonosa a Dance 1-nek Redondo Beach-en a férjével Randolph-fal. A South Bay stúdió számára elengedhetetlen volt az online órarend fenntartása. Sok táncosunk versenyképes táncos, így formában kell maradniuk. Amikor a másik végén kijövünk ebből, egyenesen ezekre a versenyekre megyünk mondja Stern, aki szintén megalapította a Redondo balett társulatot.Van egy balett társulatunk. A táncosok nem vehetnek ki szabadságot.

Az online osztályok folyamatos fegyelmet biztosítottak a diákok számára. A tanárok úgy döntöttek, hogy továbbra is viselik az egyenruhájukat, és a fiatal diákok ugyanezt teszik. Még a hajunkat is zsemlébe tesszük” – mondja Stern. “Ezek a kis dolgok, Azt hiszem, sokkal fontosabb ebben az időben, ahol sokkal könnyebb lenne, hogy maradjon a pizsamában, és ne fésülje meg a haját. Egy csapat dél-kaliforniai Tini sportoló úgy döntött, hogy fegyelmezetten maradnak edzésen. A Los anarchisták a jelenlegi Junior Roller Derby világbajnokok, de március második hete óta nem tudnak személyesen gyakorolni. Ezt szem előtt tartva, a csapatkapitányok készítettek egy edző videót együttműködve tagjai a testvér csapatok L. A. Revolt and the Anar-kitties. A lányok a saját házukban filmeztek, és volt egy szülőjük, aki segített a szerkesztésben. A videó, amit az edzők ellenőriztek, megjelent a közösségi média csatornákon keresztül, ahol kaptak nagy visszajelzést mások az ifjúsági roller derby világ.

De a videójuk nem csak a korcsolyázóknak szól, és számos gyakorlatot tartalmaz korcsolya nélkül. “Ez egy teljes test edzés, így minden sportoló használhatja, és hasznot belőle,” mondja Shelby Castro, Los Anarchists csapat társkapitány. A jelenleg magántanuló gyermekek számára a virtuális osztályok biztosítják a normális életet a gyerekek számára, és némi pihenést a szülők számára.

Felnőttek, akik otthon folytatják fitnesz rutinját

A szülőket keményen sújtotta ez az extra szerep” – mondja Lia Suzuki az Aikido Kenyukai International-ból, akinek van egy Stúdiója Los Angeles-ben. “Ha adhatok a gyereknek 45 percet egy órára, ahol a szülők egy kicsit hátradőlhetnek, és lélegzethez juthatnak, az jó a gyereknek és a szülőknek is. A kihívások, hogy mi volt, mielőtt az edzés, találkozhatunk velük friss, és gyakran talál egy új perspektívát, vagy út keresztül őket,” mondja Suzuki. “A gyerekek talán nem tudják, hogy tudatosan, de biztosan megtapasztalják, hogy.Vannak minden bizonnyal előnyei a felnőttek, akik továbbra is a fitness rutinok otthon is. Suzuki azt mondja, hogy felnőtt óráin növelte a meditációval töltött időt.

Annyira stresszesek vagyunk most. Az emberek annyira idegesek, hogy elveszítik a munkájukat, megbetegszenek, vagy elterjesztik a betegséget valakinek” – mondja, hozzátéve, hogy ezek az edzések hatással voltak a diákokra. “Még sosem köszönték meg a diákjaim annyira az óra végén, mint most online. Hasonlóképpen, Adriane Alvarez, tulajdonosa otthoni jóga stúdió Temecula, hivatkozik a jóga hangsúlyt a meditáció és légzés fontos gyakorlat, hogy fenntartsák most.

Megmondhatják, hogy folytasd. Adhatnak egy módosítást, de amikor otthon edzel, nincs külső jelenléted, ami irányítana. Tényleg a saját vezetőddé kell válnod. Amikor otthonról edzel, győződj meg róla, hogy tudod, hol a határ. Adriane Alvarez megjegyzi, hogy ez fontos a jóga, ahol egyes pozíciókat igényel óvatos, személyes oktatás és gyakorlat. Például, jegyzetel, kézenáll. Általában ott vagyok, és megragadom a csípőjüket, ha megengedik, és együtt rúgunk be mondja. “Ha most először nincs ott senki, talán várjuk meg, míg újra látjuk egymást.