Unalmas szexuális élet?

0
1769

Unalmas szexuális életet akarok, ” mondta soha senki. Akkor miért ér be ennyi pár egyel? Mert hajlandóak tolerálni. Amikor a házasság elkezdődött, a szex szórakoztató volt, izgalmas és kalandos. De idővel, hajlamosak vagyunk, hogy a szex egy monoton rutin, hogy minden túl kiszámítható—még egy feladat hozzáadunk egy hosszú listát a teendők. De megtanulhatod, hogyan javíts a szexuális életeden. Mi van, ha a szex újra felpezsdítő és szórakoztató lehet? Hogy éreznéd magad, ha megint remegnél és fantáziálnál, hogy valósággá válnál? A szex olyan élmény lehet, amit Ön és a felesége is izgatottan várnak.

Ez egy istenadta ajándék. És ha Isten teremtette, akkor ő tette jóvá. A szex Gyönyörű, és sok szempontból dédelgetik és élvezik. Itt van 5, ami segít javítani a szexuális élet. Hagyd abba a rutint. Bármi legyen is a rutin, ha rájössz, hogy nem működik, és nem azt, amit a Szexuális életedhez akarsz, itt az ideje, hogy összekavard a dolgokat. Az erős és vibráló szexuális élet két legnagyobb ellensége az unalom és a kiszámíthatóság. Isten azért küldött minket szexuálisan, hogy élvezzük az új, friss és változatos élményeket a házasságainkban. Ehhez ki kell törnünk a gyakorlatból. Hogy csináljuk?

Próbáljon ki valami újat, amelybe még nem lépett be

Próbálj ki valami újat,amit még nem adtál meg. Ha házasságon belüli szexről van szó, elképesztő, mit tesz egy kis újdonság. Lehet, hogy egy új pozíció, egy új hely, egy új ruhadarab, vagy egy új elem, ami feldobja a dolgokat. A változatosság hozzáadása a szexuális kapcsolat a feleségével egy nagyszerű módja annak, hogy fokozza az intimitást. Mert Ne feledjétek, semmi sem tabu, amíg nem erkölcstelen, és mindketten nyitottak vagytok rá. Ha házasságon belüli szexről van szó, elképesztő, mit tesz egy kis újdonság. Legyen a szex egy rendszeres beszélgetés témája. Sok pár szexel, de sosem beszélnek a szexről.

Nem beszélnek szexuális frekvenciáról, fantáziálásról, vagy beteljesülésről, és ennek eredményeként kihagyják a közös munkát, hogy elérjék a legjobb szexuális életüket. A szex házasságra született, ezért nem kellene tabunak lennie. Ezt a témát nyíltan és őszintén kell megvitatni, hosszasan és részletesen, ha szükséges. Ez gyakori nehézség sok házasságban, és munkára és türelemre van szükség. Tanuld meg jól érezni magad a bőrödben. A házastárs szereti a tested, még ha nem is, és minél gátlástalanabb házastársak kerülnek a házasság ágyába, annál szórakoztatóbb és élvezetesebb lesz, hogy együtt alkothassanak. A házastársa nem akar tökéletes testet. Csak téged akar. És ha a felesége küzd, hogy kényelmesebben érezze magát a hálószobában, a vele szembeni pozitív szavai és tettei sokat segíthetnek az intimitás javításában.

A szex szaporodásra és örömre szolgál

Emlékezz, miért adta neked Isten az ajándékot. A szex a nemzésre és az élvezetre való. Az elsőt nem kell megmagyarázni. A második egy Isten adta ajándék, hogy fokozza a kapcsolatot. A szex meghittséget hoz, az intimitás pedig örömet. Isten úgy tervezte a házasságod ágyát, hogy “Mennyei” helyekre vigyen itt a földön. Amikor megházasodtál, valószínűleg nem gondoltad volna, hogy a házasság alatti szex ilyen lesz. Elvégre szeretitek egymást. Vonzódtok egymáshoz, és jó a kémiátok. Azonban, ha intim kapcsolatban vagy, valami hiányzik. Talán ez egy új fejlemény a kapcsolatotokban. Talán mindig is így volt, és remélted, hogy végül megváltozik, de nem.

A szex nem mindig lesz eget rengető, különösen, ha egy pár már régóta házas. Amikor a szex következetesen hiányzik szenvedély idővel, akkor válhat megosztó. A szex frekvenciája csökken. Tele kielégítetlen vágyak, néhány ember, hogy egészségtelen döntéseket, mint például a pornó, vagy a viszony, hogy megpróbálja oltani a szomjúság. De a pornó és a hűtlenség nem megoldás. A valódi megoldás megtalálása érdekében fontos a probléma azonosítása. Ha a házas szexuális életedből hiányzik a szenvedély, az lehet az egyik ilyen 7 ok.

Gátlások. Ha az egyik vagy mindkét ember egy pár gátlásos, ez általában jön a negatív kilátás a szex. Ez a negatív nézet kialakulhatott valami olyan súlyos, mint a visszaélés. Mások lehet, hogy a szülők, akik megpróbálták megakadályozni, hogy Nőtlen szex kommunikálva, hogy a szex rossz. Ez a kapcsolat néha még a szexben is megmarad a házasság alatt. A bűntudat, a félelem és az öntudat érzése úgy hatol be, mintha még mindig valami rosszat csinálnának. Sajnos ezek általában mélyen beépültek, és a tanácsadás ideális a gyógyulás felé.

Szexuális kapcsolat házasságban.

A prioritások és a Kezdeményezések hiánya. Undealt-with hurt will turn the heart into a petri dish of keserűség.”A szex nem prioritás. Minden más energiát kap: gyereknevelés, karrier, vagy akár más emberek üldözése. Ez általában akkor történik, ha az egyik személy a szex alacsony a listán, így a másik frusztrált. A házastárs frusztrációját átveszik, és kötelességből teszik. Semmi sem veszi ki jobban a szenvedélyt a szexből, mint amikor egy férj úgy érzi, hogy a felesége lefekszik vele szívességből, vagy fordítva. Mind a férjnek, mind a feleségnek magasan kell tartania a szexet a prioritások között.

Rejtett Keserűség. Ha a megoldatlan problémák és a megbocsátás hiánya a felszín alatt lebeg, akkor az büntetlenséget okoz. Szenvedélyes szex táplálja a kapcsolat szintje egy pár tapasztalja. Undealt-a fájdalom fog fordulni a szív egy petri csésze keserűség. A kapcsolati elektromosság elhalványul, amíg végül ki nem kapcsol. Az őszinteség hiánya. Függetlenül attól, hogy az elutasítástól vagy a másik személy bántásától, az őszinteség hiánya korlátozza a szexuális kapcsolatot egy házasságban. Ez a bizalom hiányát mutatja. Ez nem jelenti azt, hogy minden vágynak teljesülnie kell, de biztonságos környezetnek kell lennie a nyílt . Az egyik legszebb dolog a házasságban a szexben, hogy olyan dolgokat tudunk egymásról, amit senki más nem tud.

A teljesítményre való összpontosítás. A szexnek arra kell összpontosítania, hogy szeresse, összekapcsolja és élvezze egymást. Az emberek belefeledkezhetnek a fellépésbe, mert ettől erősnek érzik magukat. Az is lehet, hogy a bizonytalanság gyökerezik a félelem, hogy összehasonlítják a házastárs múltbeli tapasztalatait. Jó, hogy a feleségedre hallgatsz, és azon dolgozol, hogy kielégítsd a vágyait, amíg a motiváció az adakozás része. Amikor a motiváció teljesítmény-alapú lesz, öncélúvá válik, és szétválasztást szül.